SB Bygg utför en rad olika tjänster – läs om dem nedan!

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Det är viktigt att badrumsrenoveringen blir korrekt utförd. Vi är certifierade och besitter nödvändig kunskap samt erfarenhet för en lyckad renovering. Tillsammans med våra partners tar vi på SB Bygg hand om allt från kakel och klinker till rörarbeten och flyttning av avlopp.

vattenskador

Vattenskador

Att upptäcka en vattenskada är aldrig kul! Men om olyckan är framme kan du kontakta oss på. Vi är vana att hantera diverse vattenskador som inträffat i badrum, kök, vardagsrum, källare och i andra utrymmen.

kakel_klinker

Kakel & Klinkersättning

Kakel och klinker är både snyggt och funktionellt. Vi på SB Bygg hjälper till när det är dags att sätta upp mosaikplattor ovanför diskbänken, lägga klinker i hallen, renovera badrummet eller tvättstugan.

Parkettgolv

Golvarbete

Vi har över 25-års erfarenhet av diverse golvläggningsarbeten! Kontakta oss när du behöver lägga nytt, eller slipa och lacka ditt befintliga trägolv. Vi utför även mattläggning av plast and andra material.

plastmatta

Elarbeten

I samband med en renovering uppstår nästan alltid någon form av elarbete. Tillsammans med våra certifierade partners hjälper vi på SB Bygg dig med installation, felsökning och reparation.

innervagg_innertag

Innerväggar & Undertak

Det är något speciellt med infällda spotlights i taket. Vi på SB Bygg monterar nya undertak med de flesta materialen på marknaden. Med våra certifierade partners tar vi tar hand om allt från nedsänkning till inkoppling av nya spotlights.

malning_tapet

Målning & Tapetsering

Måleriarbeten med hållbara resultat kräver ett noggrant utfört grundarbete. Med SB Bygg blir arbetet alltid ordentligt utfört. Vi gör ett grundligt förarbete, tar bort gammal tapet, tvättar, spacklar och gör de ytbehandlingar som behövs för att uppnå bästa resultat.

koksrenovering

Köksrenovering

Ett kök är ofta ett av de viktigaste platserna i hemmet. När du bestämt dig för att renovera ditt kök är det viktigt att hitta det företag som gör det bäst. Med SB Bygg’s erfarenhet och känsla för detaljer kan vi göra din idé till verklighet och forma det kök du alltid drömt om.

finsnickeri

Snickeriarbeten

SB Bygg är din självklara snickare i Helsingborg med omnejd. Vi utför allt från små till stora byggnationer. Vi utför fasadrenoveringar, altanbyggnationer, staket och massvis med andra snickeriarbeten.

mobeltillverkning

Möbel- och Inredningssnickeri

Letar du efter smarta, unika och funktionsdugliga möbler och inredningar som håller i generationer? Sådant är svårt att hitta bland dagens massproducerande produkter. SB Bygg erbjuder nytänkande, personliga och smarta lösningar inom möbel- och inredningssnickeri.

Mobelrestaurering

Möbelrestaurering

Ge nytt liv åt dina gamla favoritmöbler! Har du en gammal möbel som har blivit vinglig och behöver limmas? Kanske vill du rusta upp dina föräldrars gamla köksstolar? När det kommer till möbelrestaurering är det bara fantasin som sätter gränser.

Under-Yttertak

Under & Yttertak

Låt SB Bygg ta hand om omläggningen av ditt tak. Vi plockar ner, forslar bort och återvinner ditt gamla tak. Vi går även noga igenom den underliggande konstruktionen och bygger om nödvändigt om den innan omläggningen av ditt nya tak.

Altan_uteplats

Altan & Uteplatser

Med en altan kan du njuta av varma sommarkvällar och få en härlig lekyta för barnen. Anlita SB Bygg när det är dags att bygga altan eller uteplats. Vi hjälper dig med ritningar, materialåtgång och ger dig tips på vilket typ at virke du ska använda.

trappor

Trapparbeten

Att rusta upp en gammal eller sliten trappa kan göra stora skillnader i ditt hem. Låt oss på SB Bygg hjälpa dig att förnya den. Genom att klä in, måla eller lägga på ett nytt ytskikt av ek, ask eller björk blir din trappa som ny igen.

bild

Övriga Arbeten

Vi tar oss an alla uppdrag – stora som små! Tveka inte att kontakta oss för specialanpassade uppdrag. Vi på SB Bygg triggas av utmaningar! Välkommen som kund du också.

Låt oss räkna på din nästa renovering  Begär offert