Totalentreprenad med 25 år i branschen

I över 25 år har SB Byggs grundare och verksamhetschef Sven Börjeson varit verksam i byggbranschen. Svens praktiska och teoretiska erfarenheter gjort SB Bygg till en av Helsingborgs främsta totalentreprenader.

Med ett öga för detaljer och en omättlig arbetsglädje arbetar Sven och övriga medarbetare inom SB Bygg för att kontinuerligt leverera resultat av högsta klass till kunden.

Om SB Bygg

Arbeten Inom Olika Entreprenadformer

SB Bygg strävar efter att vara det självklara valet för entreprenad- och serviceuppdrag. Vi sätter våra kunder – stora som små – i fokus och lägger tillsammans med dem grunden för att kreativa idéer ska övergå till konkreta projekt. SB Bygg konkurrerar inte genom pris utan genom kvalitet och kundtillfredsställelse.

Vår vision

Stora Förväntningar på Framtiden

SB Bygg expanderar och ser positivt på framtiden. Vår vision är sakta men säkert expandera och förse våra kunder med allt fler tjänster till en allt högre standard. Även om vi anser oss själva vara bra siktar vi ständigt mot att bli bättre. SB Bygg ska alltid utgå från kundens behov och sätta kvalité före kvantitet.

Certifikat

Känn Dig Trygg

Med SB Bygg är du trygg. Vi är våtrumsbehöriga enligt Plattsättningsentreprenörers Riksförbund (PER) och uppfyller alla krav för ett behörigt företag. SB Byggs medarbetare har gått Byggkeramikrådets kurser och arbetar kontinuerligt med att höja sina förmågor.

Skattereduktion

Inget Pappersarbete

Som privatkund sparar du pengar vid invändig renovering. Du kan nyttja ROT-avdrag vid renovering utförd av fackman och spara upp till 50% av arbetskostnaden. Vi tar självklart hand om all pappershantering!

1bkr

Vi är medlemmar i Byggkeramikrådet

2bk

Vi är våtrumsbehöriga enligt PER

Utnyttja ROT/RUT avdrag med Skatteverket

Nyfiken på vilka tjänster vi erbjuder?  Våra tjänster